Veelgestelde vragen

Hieronder de 4 meest gestelde vragen van onze bezoekers.

Vraag 1) Wat voor bedrijven staan vermeld op HekwerkGids.nl?
Op deze website staan alleen Nederlandse bedrijven die hekwerken en afrasteringen leveren aan consumenten en bedrijven vermeld. Het kan gaan om hekwerkfabrieken, montagebedrijven, (web)winkels, groothandelaren, landschapsverzorgers en dergelijke meer.

Vraag 2) Betalen bedrijven om op HekwerkGids.nl vermeld te staan?
Nee, het betreft gratis vermeldingen en elk bedrijf (mits deze handelt in hekwerken en/of afrasteringen) kan een verzoek indienen voor opname in de gids. Het is aan de redactie of een verzoek ingewilligd wordt. Wij controleren de opgestuurde gegevens van de aanvrager zodat we zeker weten dat het om een bij de KvK bekend bedrijf gaat. Indien het daadwerkelijk om een hekwerkspecialist gaat wordt de vermelding gepubliceerd op HekwerkGids.nl.

Vraag 3) Hoe onafhankelijk is HekwerkGids.nl?
HekwerkGids.nl probeert op een objectieve manier het aanbod van hekwerkspecialisten in Nederland weer te geven. Het doel is om een zo compleet mogelijk beeld van deze bedrijven op te zetten en vervolgens te onderhouden. Wij trekken geen enkel bedrijf voor en elk bedrijf kan max. 1 vermelding in de gids krijgen (ook al heeft het bedrijf 2 of meer vestigingen; in dat geval wordt de hoofdvestiging gebruikt).

Mochten we een bedrijf over het hoofd hebben gezien? Dan kun je deze laten opnemen via het aanmeldformulier.

Vraag 4) Kan ik ook de prijzen voor mijn opdracht opvragen? Wat kost hekwerk precies?
Dat is mogelijk en kun je hier onze offerte dienst voor gebruiken. Je kunt in een keer bij max. 4 hekwerkbedrijven in jouw regio een aanvraag indienen. Deze bedrijven nemen vervolgens vrijblijvend contact met je op en kunnen je een gratis offerte toesturen. Door dit aanbod te vergelijken en te kiezen voor de beste prijs kun je besparen op je klus.